Paavolan metsästysseuran jäsentiedoite 2018

                                              Syksyn jäsentiedote 2018

 

Jäsenmaksulaskut on postitettu 07.08.2018 ja eräpäivä on 22.8.2018. Maksamaton jäsenmaksu tarkoittaa käytännössä yhdistyksestä eroamista. Mikäli et halua enää olla seuramme jäsen, ilmoita sihteerille asia välittömästi laskun saatuasi, jotta jäsenyytesi päätetään ja lasku kuitataan pois.

Päiväkohtainen vieraskortti maksetaan edelleenkin suoraan seuran tilille FI5853170340001533. Hinta 10€/hlö/vrk. JÄSEN maksaa vieraskortin tilille ja laittaa viitteeksi vierailijansa nimen, saalis pois isännän saaliskiintiöstä. Kausikortteja voi tiedustella sihteeriltä.

Kausikortin hinta kaudelle 10.8.2018–31.7.2019 on 100€ ja se maksetaan viitteellisellä laskulla. Jäsenen ja koejäsenen velvollisuus on osallistua seuran toimintaan, joita ovat mm. talvi- ja kesäkokous sekä erinlaiset talkoot.

Kiintiöt kaudelle 2018–2019:

Metso, Koppelo, riekko ja peltopyy rauhoitettu. Teeri 2kpl, Pyy, jänis ja rusakko ja vesilinnut ei kiintiöitä.

Metsäkanalintujen peltokyttäyspyynti ja pyynti turvetuotantoalueilla kielletty.

Metsäkauris 7kpl aikuinen ja 7kpl vasa. Pyynnin vastuuhenkilö Tuomo Junttila p. 0505691418. Soita Tuomolle ennen pyyntiin menoa, niin sieltä saat ohjeita.

Jokainen jäsen saa ampua vain yhden kauriin kiintiön sisällä. Kauriin kevätpyynti sallittua, mikäli kiintiötä vielä jäljellä.

Pienriistan rauhoitusalueet:

Ruukissa :
Kyläkeskuksen eteläpuolella radanvarren montut vesilinnustukselta klo 22. jälkeen. Siikajoen eteläpuoli Katinhäntään asti, Siikajoen pohjoispuoli savimontuilta Hanhiojaan asti täysrauhoitus.

Paavolassa:
Hemminkangas – 86 tie – Siikajoki välinen alue täysrauhoitus. Kyntökankaan alue (jossa menee kuntorata), vain hirven ajopyynti sallittu.

Saarikoskella:
Kitinoja- Saarikoskentie – Jokikyläntie – Pesuanoja – Siikajoki alue ja
Karjonevan kosteikkoalue: täysrauhoitus. Myös karjonevan kosteikko alueen (vanhan turvetuotanto alueen) vieressä sijaitseva kaakkurinlampi on rauhoitettu vesilinnustukselta toistaiseksi.   Remeksentie, Luohuanjoki ja Saarikoskentien välinen alue: pienpeto- ja kauriinpyynniltä rauhoitusalue. Laurinjärventien varressa oleva Tila: Väisänen (tilanumero: 266) ( Laurinjärven laskukanava, Laurinjärventie, Väisäsen tilan  piha- alue + kotisuon peltoaukeat) alueella sallittu vain hirvenpyynti.
Myllyahon kotikangas: täysrauhoitus.

Joulurauha metsästykseltä 24- 25.12.2018.

Rauhoitusalueiden rusakkopyynti vain porukkapyyntinä erikseen hankittavalla luvalla!
Metsästysajoissa, kiintiöissä ja rauhoituksissa noudatamme Suomen Riistakeskuksen suosituksia ja määräyksiä, mikäli ne poikkeavat kokouksessamme päätetyistä.

Teräshaulit kielletty kaikkialla muualla seuran alueella olevilla vesistö, metsä- ja peltoalueilla, paitsi Hangasnevan vanhalla turvetuotantoalueella/ vesialueella. Käyttö sallittu.. (kesäkokous päätös)

Johtokunnan jäsenet 2018: Tuomo Junttila pj., Jussi Pietarila siht.(vuoden vaihteeseen asti),Vesa Pietilä vpj., Juho Piirainen, Kari Mustonen, Antti Tervo, Kimmo Kemppinen ja Urpo Mustonen. Seuraan valittu rahastonhoitaja Mira Fingerroos ja sihteerin virkaan haetaan henkilöä, jolla löytyy oma panos auttaa yhdistystä asioiden hoidossa.. Virassa oleva jää pois vuodenvaihteen aikoihin.. Elikkä nyt jokainen seuran jäsen kyselemään virkaan hoitajaa..

Seuraa seuran nettisivuja, sieltä löytyy paljon tarpeellista ja ajankohtaista tietoa! www.paavolanmetsastysseura.com. Saalisilmoitukset helmikuun loppuun mennessä.

Muuta ajankohtaista: Talkoot Paukkulassa 18.08.2018 klo:09.00. Hirvimiesten kokous 26.08.2018 klo: 14.00 kunnanvirastolla Ruukissa. Koemaastoja myös annettu käyttöön.. Ei rauhoituksia kyseisinä päivinä, mutta väistetään sen verran, että koirat saa rauhallisen työskentelymahdollisuuden.

MUISTA: TERÄSHAULEJA EI SAA KÄYTTÄÄ MUUALLA KUIN HANGASNEVALLA! KERÄÄ KAIKKI HYLSYT POIS MAASTOSTA!  MYÖS MUUT ROSKAT !  PULLOT, TÖLKIT, MAKKARAPAKETIT YMS..

KÄYTTÄYDY ASIALLISESTI, NOUDATTAEN LAKEJA, ASETUKSIA JA SEURAN SÄÄNTÖJÄ! KESÄKOKOUKSESSA TEROITETTIIN JÄSENTEN KÄYTTÄYTYMISESTÄ MAANOMISTAJIA KOHTAAN JA METSÄSTYSETIIKASTA.. NYT JOKAINEN VIIMEISTÄÄN JÄTTÄÄ SUUNSOITON POIS, JOS JOKU TULEE KYSELEMÄÄN TAI OHJEISTAMAAN, ETTÄ ON VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA..

You may also like...