Paavolan Metsästysseura järjestää Rusakkojahdin 2020.

Paavolan Metsästysseura järjestää rusakkojahti viikonlopun 18.01-19.01.2020. Rusakkojahdin metsästyksenjohtajina toimivat Vesa Pietilä, Marko Karvonen, Tuomo Junttila. LA 18.01 pyydetään Rähvillä Saarikoskella. Kokoontuminen klo: 08.00 Paavolan Seolla. Su 19.01 pyydetään Ruukissa savimontuilla ja jos jää aikaa, niin Koskenkankaantien varrella. Kokoontuminen Ruukin vanhan kunnanviraston parkkipaikalla klo:08.00.

Turvaohjeistus: Jokaisella, joka osallistuu jahtiin on oltava oranssi päähine tai liivi/takki. Haulikoko max. 3-3,5mm, kun liikutaan asutusten liepeillä. Ei saa käyttää erikoishaulimateriaaleja. (rauta,volframi) Jos, jollakin henkilöllä on fyysisiä rajoitteita, niin kertokoot sen aamulla jahdin vetäjille.

Jokainen ottaa henkilökohtaiset juomat/ eväät mukaan. Paistetaan makkaraa sitten lopuksi porukalla jossain sopivassa paikassa.

Jahti on suunniteltu maanomistajien pyynnöstä ja luvalla alueilla ja jokainen käyttäytyy asiallisesti kohdattaessa muita tiellä tai maastossa liikkujia. Edustamme jokaista metsästävää henkilöä toiminnallamme.

You may also like...