Paavolan Metsästysseura järjestää rusakkojahdin 2020Paavolan Metsästysseura järjestää rusakkojahti viikonlopun 15.02- 16.02. 2020. Rusakkojahdin metsästyksenjohtajina toimivat Vesa Pietilä, Marko Karvonen, Tuomo Junttila. La 15.02 pyydetään Ruukissa Koskenkankaantien varrella ja savimonttujen läheisyydessä. Kokoontuminen Ruukin vanhan kunnanviraston parkkipaikalla klo: 08.30. Su 16.02 pyydetään Rähvillä Saarikoskella. Kokoontuminen klo: 08.30 Paavolan Seolla.

Turvaohjeistus: Jokaisella, joka osallistuu jahtiin on oltava oranssi päähine tai liivi/takki. Haulikoko max. 3-3,5mm, kun liikutaan asutusten liepeillä. Ei saa käyttää erikoishaulimateriaaleja. (rauta, volframi) Vhf- puhelimia mukaan jos sattuu olemaan.. Jos, jollakin on fyysisiä rajoitteita, niin kertokoot sen aamulla jahdin vetäjille.

Jokainen ottaa henkilökohtaiset juomat/ eväät mukaan. Paistetaan makkaraa sitten lopuksi porukalla jossain sopivassa paikassa.

Jahti on suunniteltu maanomistajien pyynnöstä ja luvalla alueilla ja jokainen käyttäytyy asiallisesti kohdattaessa muita tiellä tai maastossa liikkujia. Edustamme jokaista metsästävää henkilöä toiminnallamme.You may also like...