Jäsenille tiedoite: Rusakkojahtia 2021

Rusakonpyyntiporukka järjestää rusakkojahti viikonlopun 16.01- 17.01. 2021. Rusakkojahti aloitetaan 16.01 Ruukissa Koskenkankaalta. Kokoontuminen klo: 08.30 Ruukin vanhan kunnanviraston parkkipaikalla. Su 17.01 pyydetään Ruukissa savimontuilla. Kokoontuminen Ruukin vanhan kunnanviraston parkkipaikalla klo: 08.30.

Turvaohjeistus: Jokaisella, joka osallistuu jahtiin on oltava oranssi päähine tai liivi/takki. Haulikoko max. 3-3,5mm, kun liikutaan asutusten liepeillä. Ei saa käyttää erikoishaulimateriaaleja. (rauta, volframi) Vhf- puhelimia mukaan jos sattuu olemaan.. Jos, jollakin on fyysisiä rajoitteita, niin kertokoot sen aamulla jahdin vetäjille.

Jokainen ottaa henkilökohtaiset juomat/ eväät mukaan. Paistetaan makkaraa sitten lopuksi porukalla jossain sopivassa paikassa. Koronaepidemian takia pidetään turvavälit.

Jahti on suunniteltu maanomistajien pyynnöstä ja luvalla alueilla ja jokainen käyttäytyy asiallisesti kohdattaessa muita tiellä tai maastossa liikkujia. Edustamme jokaista metsästävää henkilöä toiminnallamme. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita.

You may also like...