Jäsenille tiedoite: Rusakkojahtia 2021

Rusakkojahtiporukka järjestää rusakonpyynti viikonlopun 30.01- 31.01. 2021. Rusakkojahti aloitetaan LA 30.01 Paavolassa Hemminkankaalta. Kokoontuminen klo: 09.00 Paavolan Seolla. Sunnuntaina 31.01 pyydetään Saarikoskella/ Remes. Kokoontuminen Paavolan Seolla klo:09.00.

Turvaohjeistus: Jokaisella, joka osallistuu jahtiin on oltava oranssi päähine tai liivi/takki. Haulikoko max. 3-3,5mm, kun liikutaan asutusten liepeillä. Ei saa käyttää erikoishaulimateriaaleja. (rauta, volframi) Vhf- puhelimia mukaan jos sattuu olemaan.. Jos, jollakin on fyysisiä rajoitteita, niin kertokoot sen aamulla jahdin vetäjille.

Jokainen ottaa henkilökohtaiset juomat/ eväät mukaan. Paistetaan makkaraa sitten lopuksi porukalla jossain sopivassa paikassa.

Jahti on suunniteltu maanomistajien pyynnöstä ja luvalla alueilla.. Jokainen käyttäytyy asiallisesti kohdattaessa muita tiellä tai maastossa liikkujia. Edustamme jokaista metsästävää henkilöä toiminnallamme.

You may also like...